Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Tengerimalacunknak a hátán egy darabban nincsen szőr és egy kicsit mintha vakarástól vagy valamitől véres sebes lenne.Régebben már láttunk a szőrében hámló bőr darabkákat de egy idő után elmúlt. Ezek ismét megjelentek. Valamilyen élősködő lehet? Étvágya van,eszik rendesen és nem vakarózik többet mint alapból is szokott. Mi lehet ez? Amíg esetleg állatorvos nem látja mit lehet vele csinálni? Előre is köszönöm!

2016.06.13

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Léteznek a tengerimalacnak is parazitái. Amit Ön ír, az lehet , hogy ún. cheiletiella, vagy más néven “vándorló korpa”.  Nem állítom, hogy ez a baja a malacnak, vizsgálat nélkül szakmaiatlan lenne ilyet mondani. Javaslom, hogy mielőbb menjenek el állatorvoshoz , aki megfelelő mennyiségű parazita ellenes szert tud adni a malac súlyára kimérve. (stronghold spot on.)

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem