Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő
Elkeseredettségembe írom e sorokat ,máma halva találtam négy hónapos cicámat ,a körülmények tisztázatlanok ,ebben kérném segítségét.Több macskát is tartok,kutya is van semmi probléma nem volt köztök.Leginkább az időpont érdekelne mikor pusztulhatott el szegény,egyébként egészséges volt ,19 órakor még látták élve,létezik hogy 21.30-kor már merev volt szegény?Külsérelmi nyom nem volt rajta ,létezhet hogy két és fél óra alatt megmerevedett?Előre is köszönöm:egy állatbarát

2016.06.23

Állatorvos

Kedves Gazdi!

A hullamerevség ilyen melegben sokkal gyorsabban, akár 20 perc-fél óra alatt is beállhat, de hideg időben sem több egy óránál. Az okát, hogy miért pusztult el a kiscica csak boncolással tudnánk megmondani.

Sajnálom ami történt, ÜDV

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem