Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornô!
3 hetes a kiscicám, és sajnos elég bolhás. Volt már olyan kiscicám akit nem mertem bolhairtózni, mert féltem, hogy baja esik tôle, de sajnos így a bolhák annyira legyengítették, hogy már nem evett és elpusztult:( Nem szeretném, ha ez megismétlôdne. Mit tegyek? Illetve az anya macskát mivel tudnám rávenni, hogy a kicsivel maradjon? Csak akkor hajlandó odajönni a kicsihez és foglalkozni vele, ha odaülök mellé, de ezt nem tudom megtenni a nap minden percében:/
Elôre is köszönöm a választ: Anett

2016.06.25

Állatorvos

Kedves Anett!

Léteznek ma már olyan bolhairtó sprayk amik 2 napos kórtól teljes biztonsággal alkalmazhatóak (Efippro spray, Frontline spray). Ezek valamelyikével irtsa ki mielőbb a bolhákat mind az anyacicáról, mind pedig a kicsikről. A környezet alapos tisztítása, és fertőtlenítése is nagyon fontos, hogy ne fertőződjenek a lehulló lárváktól vissza. Egy 3 hetes kiscica már tud önállóan enni, nyugodtan adhat neki kölyök macskatápot beáztatva, vagy konzerveset. Normális dolog, hogy az anyja már nem foglalkozik vele annyira, ezen ne aggódjon.

ÜDV

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem