Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Panelban lakunk, van két kistestű kutyánk. Az egyik lány a másik fiú kutya. Rendszeresen levisszük őket reggel és este, van szobapelenkájuk, de ennek ellenére mindenhová pisilnek. Nagyon sokat takarítunk kellemetlen szagok vannak. Kérdésem, hogyan lehet leszoktatni őket, főleg a fiú kutya az aki rendszeresen félre vizel? Megoldás lenn, ha a fiú kutyát ivartalanítanánk? Vagy mi lehet a megoldás? Köszönöm!

2016.06.26

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Elképzelhető, hogy ez a rossz szokás már berögződött és azért jelölget a kutya mindenhova. Van rá esély, hogy segít az ivartalanítás, de biztosat nem tudok mondani. Véleményem szerint, az nem elég, ha csak reggel, este vannak lent a kutyusok. Próbálják gyakrabban levinni őket, ha az utcán végzik a dolgukat, nagyon megdicsérni, ha meg bent, akkor leszidni.

Sok sikert!

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem