EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktornő!
8 hetes staffordshire kölykünk van,fehér és zsemle foltos.Főleg a hasán,de már egyre többfelé,és egyre több helyen fekete foltok jelentek meg a bőrén.Hasonlót tartó ismerősök és egy állatorvos szerint,ez étel allergia lehet,és ezek közül is a leggyakoribb a baromfi allergia.2 kérdésem lenne:Ön mit gondol erről? Továbbá nem találok olyan kölyök tápot,amiben ne lenne csirke.Létezik ilyen egyáltalán?Mit etessek vele?Válaszát előre is köszönöm!!!

2016.06.28

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Ebben a korban még nem jellemző az étel allergia, még nincs ideje az áthangolódásra a szervezetnek, de látatlanban vizsgálatok nélkül biztosat nem mondhatok. Sokkal valószínűbb egy juvenilis dermatitis, egy bacterialis vagy gombás bőrgyulladás, esetleg szőrtüszőatka. Javaslom, hogy keressen fel egy bőrgyógyászatban jártast állatorvost , aki elvégzi a diagnosztikai lépéseket (bőrkaparék vétel stb.), diagnózist hoz, és az alapján kezeli a kutyust!

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem