Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
A 4 hónapos kandúr cicám elég sűrűn más hangon nyávog , nincs nagy étvágya , enni eszik de keveset, inni se sokat. Semmi nem tetszik neki, ha ölbe veszem az sem a játék is csak kis ideig köti le. Szoktam vele sétálni az nagyon tetszik neki de van hogy fogja magát és lefekszik dörgölőzik a földön. Az ajtóba vagy az ablakba ül és ott is azon a hangon nyávog. Lehetséges hogy ivarérett lett? Vigyem el esetleg orvoshoz? Válaszát előre is köszönöm.
Üdvözlettel: N. Barbara

2016.06.29

Állatorvos

Kedves Barbara!

Elképzelhető, hogy kezdődik nála az ivarérés és ki akar menni. Ha volt már kint sétálni, nyilván érzi a kinti szagokat és még inkább vonzó neki a kinti környezet. A legjobb megoldás, ha elviszi orvoshoz, ahol egy alapos vizsgálat után az ivartalanítás részleteit és időpontját is át tudják beszélni.

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem