Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Egy 3 éves hullámospapagájom van,tojó és 3 hete hasmenése lett felborzolodott a tolla csapzott volt elvittem állatorvoshoz ahol megállapitották hogy bél gyulladása van ,Kapott rá antibiotikumot ,gyulladáscsökkentőt, vitamint .Kicsit javult de 1 hétre rá vissza esett .M.Elkezdezz fogyni,kilátszik a bögye feletti csont,étvágya van.Nagyon aggódom érte.Tudna valamit tanácsolni illetve hogy mi lehet a probléma?
Elöre is várom a válaszát.
Dóri

2016.07.03

Állatorvos

Kedves Dóri!

Azt tanácsolnám, hogy mielőbb menjenek el egy madár specialistához. (Pl Állatorvosi Egyetem) Látatlanban nem akarok semmilyen tanácsot adni,mert félre vezetheti önöket,alapos kivizsgálásra és esetleges laborokra lesz majd szüksèg.

Mielőbbi gyógyulást!

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem