Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Van 2 macskám és lakásban tartottuk őket, de most ki kellett őket költöztetni és nagyon társaság-centrikusak de ezentúl nem léphetnek a házba, csak az erkélyen lehetnek… úgy érzem a cicákkal ez igazságtalan és ha jó gazdi akarok lenni akkor új otthont kell keresnem nekik. Mi a véleménye? Kérem segítsen!

2016.07.03

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Minden macska egy egyéniség. Ön ismeri őket. Ha úgy érzi,ha így,hogy csak a teraszon lehetnek Önökkel nem tudnak teljes életet élni, és jobb lenne nekik egy új gazdinál , keressen valakit. De az én véleményem az,hogy adjon nekik még időt. Lehet, hogy így is nagyon jól érzik majd magukat az új helyükön.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem