EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
A kutyusom(Labrador tett ívet,2és fel éves,szuka)nagyon ügyes,és soha nem volt vele semmi probléma hálaistennek.Rendszeresen féregtelenítünk,rendszeresen oltatjuk is:Egészséges kutya az biztos nagyon nagyon szeretem.
Tanítom már megy neki:fekszik,ül,pacsit,ugrik.(két bólya közé teszek egy lécet,azt is átugorja,hullapopp karikát is.Sokat futkározunk,labdázunk.
De nemtudom jutalmazni…
Kérem szépen valami nagyon finom jutalom falatokat ajánljon nekem!
Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelettel:Kiss Brigitta,gazdi

2016.07.04

Állatorvos

Kedves Brigitta!

Áruházainkban rengeteg féle jutalomfalatot tartunk: keksz szerű, hús szerû, kiskolbászka, csomagolt, kimért, stb stb. Azt javaslom, hogy először vegyen kisebb csomagot és próbálgassa, melyik izlik a legjobban a kutyusnak, és az lesz a befutó. Javasolni azért nem tudok egyet, mert minden kutyának más az ízlése, de biztosan megtalálja azt ami az Ön kutyusának a legjobb.

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem