Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! 5 hetes kiscicáink vannak, nagyon szépen fejlődnek. Viszont az egyik kb. két hete megbetegedett, hasmenése volt, ezért jócskán lemaradt testvéreitől. Mára szépen rendbejött, kapott pasztát, széklete is normális. Eszik cicaeledelt is, és már jár, játszik a többiekkel, de azért még mozgásában bizonytalanabb. A probléma az lenne, hogy észrevettem, hogy a bajuszkája nem nőtt meg úgy mint a többieknek, nagyon rövid, olyan hatása van mintha leégett volna. Valamint a hátsó lábai belső felén is hiányos a szőre, kicsit csupasz, és száraz, pikkelyes jellegű. A kérdésem az lenne, hogy a szőre, bajsza helyrejön- e, esetleg kezelhetném e valamivel, vagy vitamint adjak-e neki? Válaszát előre is köszönöm! Lukács Anita

2014.06.11

Állatorvos

Ilyenkor érdemes olyan szereket alkalmazni, ami támogatja az immunrendszert és segíti a regenerációt. Ilyen készítmények például: Plerasan, Immunovet, Vetri DMG. Etesse a gyengébb kölyköt naponta akár 5x-6x prémium kölyöktáppal (pl.: Select Gold, Real Nature, Happy Cat, Royal canin, Hill’s). Egyszerre mindig csak kis mennyiségeket adjon a kölyöknek, hogy kíméljük az emésztőrendszert. Ha a cica 2-3 héten belül sem szedi össze magát (vagy más tüneteket is észlel), akkor vigye vissza az orvoshoz. Ilyen esetben felmerülhetnek például hormonális problémák is (pl.: pajzsmirigy alulműködés).

Vissza a kérdésekhez