Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!

Németjuhász kutyám két éve a Happy Dog Neuseeland (bárányos) tápot kapja, mivel érzékeny a bélrendszere. Fényes a szőre, széklete rendben tőle. Érdeklődnék, hogy adhatnék-e ugyanebből a Happy Dog tápfajtából az Irland (nyulas, lazacos) tápot esetleg keverve, naponta felváltva, hogy más jellegű húst is kapjon, vagy maradjak a jól bevált bárányosnál.

Válaszát előre is köszönöm. Éva

2016.07.08

Állatorvos

Kedves Éva!

Ez csak Önön múlik, hogy szeretne – e váltani. Ha igen, akkor 1 héten keresztül lassan vezesse át a másik tápra a kutyát, mindig egyre nagyobb mennyiséget hozzákeverve az eredeti tápjához. Az viszont fontos, hogy azt ne csinálja, hogy 2 naponta mást ad, mert a bélflóra egy adott táphoz adaptálódik, és hasmenés esetleg bélgyulladás lehet a vége egy hirtelen tápváltásnak.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem