Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!

Újra a sztaffordshire kislány,aki már lassan 10 hetes.A bőrén lévő foltok rendben vannak,mint kiderült,a fajtánál sűrűn előforduló pigment foltok azok.Más kérdésem van. A kutyus kb 3 napja feltűnően sokat vizel.Van,hogy 1 percen belül kétszer is.A mennyiség változó,de nem sok.Ha a lakásban van-akár 1- 1.5 órát is-ez nem jelentkezik.Nincs olyan gond,hogy örömében vagy ijedtében csinálna ilyet. Kb,egy hete kap napi 1 kálcium tablettát.Lehet valami összefüggés?Vagy a szukáknál is létezik terület megjelölés,úgymint a kanoknál?(Az udvaron ugyanis van egy öregfiú is)Ezzel lehet összefüggésben?Vagy megfázás,vagy ne adj isten valami más probléma lehet?Válaszát köszönöm,tisztelettel:Sarkadi Zsolt

2016.07.13

Állatorvos

Kedves Zsolt!

Igen, szukáknál is lehet, hogy a területét jelölgeti. Ez normális dolog. Kalciumot nem javaslom, hogy adja neki, ha jó minőségű táppal eteti nem hogy fölösleges, de káros is. Ízületi problémákat generál a túl gyors növekedés. Ha bizonytalan a pisi dologban, vizsgáltassa meg állatorvossal, és laborban a vizeletét, ránézésre nem lehet megmondani, hogy van e húgyúti fertőzése, más komolyabb dologra nem gondolnék még ebben a korban.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem