Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!

Köszönöm válaszát, a kiscica ma tüsszögött és a bőrénél aprócska sebszerű dolgok vannak,amik erősebb érintésre csomóban kijön szőrrel együtt.
Ma elmentem vele állatorvoshoz, valóban az amit leírt, kis nátha,felírtak nekünk szemcseppet,és féreghajtó-pasztát, jövőhét elején kell visszavinnem ,hogy megnézze,javult-e a szeme?
Kamillával kenegettem neki,illetve kutyák/macskák részére kapható szemkörnyékápoló oldattal is kenegettem,ami szintén segített.
Kakilni pedig tegnap tudott,az egyik kutyusunk megszaglászta és nyalogatta a pocakját és a fenekét, igaz nem tetszett neki de pár percre rá volt széklete,illetve itt a szobában is ürített egyszer.:)
Tejet akkor nem adok neki,viszont a vizet nem akarja meginni(az állatorvosunk az mondta,megissza ha szomjas lesz), akkor mit adjak neki?
Egyébként állítólag 6 hetes és ezen a náthácskán kívül semmi baja.:)

Köszönöm szépen még egyszer a válaszát,további szép napot kívánok!

Üdvözlettel : S.Mónika

2014.06.13

Állatorvos

Örülök, hogy nincsen komolyabb baj! Legyen a cica előtt mindig víz, egy egészséges állat biztosan iszik, ha szomjas. Amíg nem látja inni, addig a nedves eledelt egy kicsit felvizezheti, ha hajlandó úgy is megenni. Ha a cica naponta többször pisil, akkor biztosan nincsen gond. Ha a cica kapott szemcseppet, akkor most ne használjon szemkörnyékápoló oldatot, elég, ha langyos vizes vattával törli le a szennyeződéseket. A bőrén lévő kis pörköket fésülje ki a cicából. A kontroll alkalmával mutassa meg az állatorvosnak a cica bőrét is.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem