Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Újra a staffordshire kislány ügyében írok.Eddig minden probléma,amivel önt kerestem,megoldódott,mint kiderült,nem egészségügyi gondok voltak.Viszont van egy,ami valóban nyugtalanít minket.Nos,4-5 hetes korában észleltük,hogy egyszer csak elkezdett csuklani.Ez nem állt összefüggésben azzal,hogy esetleg szomjas lenne.Pár percig tart,majd elmúlik.Ez inkább olyankor jelentkezik,ha valamiért izgatott.Akkoriban azt mondta egy kollégája,hogy ez természetes,mert még nincs rendesen kifejlődve a rekeszizma.Hétvégén lesz 3 hónapos,és a helyzet nem változott.Ez normális?Kinőheti?Vagy dokira van szükség?Ezzel még szoktatható nyakörvhöz?
Válaszát köszönöm,tisztelettel:S.Zsolt

2016.07.21

Állatorvos

Kedves Zsolt!

Kölyök kutyáknál ez teljesen normális jelenség, egyáltalán nem kell aggódni. Nyugodtan hozzászoktathatja ettől a pórázhoz, nyakörvhöz.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem