Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Macskaimádó vagyok. Olvastam hogy a cicák inyencek. Vagy 7 – 9 típusú száraz tápom van. Urinary, steril, steril control, light, fogta való, hair skin, 3 fajta válogatós macskáknak, sensible, digest, fit. Közülük van amit jobban, van amit kevésbbé de szereti a cicám. Egy nap van hogy többfajtát is adok a cicámnak. A cicám emésztőrendszerére nem hat károsan ez a sokféleség? Ezek tápok mind Royal canin családból valók.
Előre is köszönöm válaszát. Tisztelettel a levélíró Soltész Norbert

2016.07.22

Állatorvos

Kedves Norbert!

Azt javasolnám, hogy próbáljon egyfélét adni neki, és ne gyógytápot, amennyiben egészséges a cicája. A bélflóra beáll az adott táplálékra és a gyakori váltástól hasmenés, haspuffadás, hasi görcsök alakulhatnak ki. A gyógytápokat speciális körülményekre fejlesztették ki, nem egészséges cicának való.

Remélem tudtam segíteni.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem