EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Van egy cicám, aki egy éves múlt, hamarosan ivartalanítva lesz, lánycica, kijárós. Szeretnék adni neki valami olyan száraztápot kiegészítésképp, ami lehetőleg jó minőségű, a Royal Caninra gondoltam, mert már kipróbáltuk a diétás tápját, mikor ment a hasa a cicusnak, és nagyon ízlett neki (akkor csak ezt kaphatta, más kaját nem, a diéta miatt). Viszont szokott mást is kapni, nem csak macskatápot, például főtt húst, sonkát, meg ilyesmiket, mert nem szeretném, hogy csak erre szokjon rá. Arról szeretnék érdeklődni, hogy a Royal Canin-nak van-e olyan tápja, ami ezeknek a kritériumoknak megfelel, és jó lenne a cicám számára, illetve ha nincs, akkor tudna-e hasonlót ajánlani?
Köszönöm a válaszát!

2016.07.30

Állatorvos

Kedves Gazdi!

A Royal Canin véleményem szerint nagyon jó választás. Létezik egy olyan típusa, amely ivartalanított fiatal cicáknak lett kifejezetten kifejlesztve, én azt javasolnám az ön cicájának.Ez segít megelőzni az ivartalanítás utáni anyagcsere változás miatti elhízást is.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem