Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Tegnap késő est, illetve ma reggel a cicám rendellenes öklendezés-szerű hangot hallatott. Kissé bágyadt is, de ha szólok neki, akkor jön, dörgölőzik, dorombol, étvágya nem változott, a szőre sem csapzott nem éreztem lázasnak sem, csupán ez a hang aggaszt. Nyávogni sem hallottam. Mivel kinti cica és szívesen vadászik rágcsálókra, eleinte mérgezésre gyanakodtam, de lehet más tünet. Létezik, hogy a nyelőcsőben megakadt neki valami, pl. szőrcsomó, és ez okozza a bajt. Úgy terveztem, hogy adok neki szőroldó pasztát(eddig soha nem volt rá szüksége) és ha délutánig nem javul feltétlen orvoshoz viszem. Mi lehet a baj? Mire számítsak? 12 éves cica, de igen jó kondiban van. Válaszát előre is köszönöm.
Üdvözlettel: Varga Sámuel

2016.08.01

Állatorvos

Kedves Sámuel!

Igen, elképzelhető az is , hogy valami kis dolog megakadt a nyelőcsövében, torkában, vagy valami olyat evett meg ami irritálja  gyomrát.Ha 12 éven keresztül nem volt szükség szőroldóra, nem hiszem, hogy a szőrlabda okozna most problémát (főleg, ha kijáró rövid szőrű cica). Ha az általános állapota is rosszabb, illetve délutánra se javulna a helyzete, akkor vigye el állatorvoshoz, mert így látatlanban sajnos ennél többet nem tudok mondani.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem