Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Mi lehet az oka annak, hogy a kutyám szinte mindig vedlik? Ha simogatom vagy kicsit meghúzkodom a szőrét nagy mennyiségű hullik ki. Kinti kutya, egy 6 éves magyar vizsla. Valami tünet, vagy csak vitaminhiány?
Válaszát előre is köszönöm.

2016.08.02

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Az ön által felsorolt lehetőségek bármelyike lehet, de ehhez vizsgálat kell, hogy el tudjuk dönteni. A vizsláknak egyébként is sokat szokott hullani a szőrük, de ha úgy gondolja, hogy ez több, mint amit az elmúlt 6 évben tapasztalt, vagy látható szőrhiányos területek vannak a kutyán,esetleg más bőrtünetet is tapasztal, akkor menjenek el állatorvoshoz, hogy kiderüljön, van e valami bőrbetegség a háttérben vagy elég lesz egy kis vitamin (pl: Dermilén cseppet szoktam javasolni 1 hónapos kúrában). Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem