EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Van egy cicánk,s neki egy már 10 hetes kiscicája.Eléggé bolhásak.2 napja lefújtam őket Frontline sprayvel de csak kb. 2-3 fújást tettem a nyakuk hátsó részére,mert közben észrevettem,hogy a spraynek lejárt a szavatossága.Most megvettem nekik a Frontline Combo Spot Önt,és az lenne a kérdésem,hogy alkalmazható ez most rajtuk vagy várjak inkább vele? Nem szeretném ha bajuk lenne tőle, hogy a másikat is pont a nyakukra fújtam. Válaszát nagyon köszönöm!

2016.08.05

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Nem hiszem , hogy bajt okozna, ha ezt a szert is rájuk teszi, próbálja picit más helyre.Ezek a készítmények elég nagy biztonsági előírásokkal adják ki, még dupla adaggal se nagyon lehet túladagolni., azért olvassa el a használati utasítást, mert tapasztalatunk ezen a területen nem nagy érthető okokból.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem