Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Hogyan tudnám négy hónapos francia bulldogomat leszoktatni arról, hogy időnként visszaegye a székletét? Próbálkoztunk már ananásszal az ételébe, megszórtuk már a székletet borssal, próbáltuk letiltani is róla, de valahogyan semmi nem elég hatásos. Szeptembertől viszont egyedül lesz itthon, szeretnék addigra valami eredményt elérni nála. Egyébként Acana Junior tápot eszik, rizzsel, csirkemellel kiegészítve. Lehet, hogy másik táppal kellene próbálkoznunk? Köszönöm a segítséget!

2016.08.11

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Sajnos vannak ilyen kölyök kutyák, nem az Önöké az egyedi eset. Próbálkozhatnak egy másik kicsit jobb minőségű táppal, bár az Acana nem egy rossz választás. Sok szigor, ha elkezdi enni azonnal rászólni, akár rá is csapni az orrára, és elvenni előle az ürüléket. Előbb utóbb meg fogja tanulni.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem