Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktornő!!!
Egy kérdésem lenne, amire szeretnék választ kapni. Volt egy kutyám, ami sajnos nagyon hirtelen hagyott itt. A körülményeket nem írom meg, mert nem szeretném az állatorvosunkat lejáratni. A kutyus 9 éves volt, keverék kutyus. Soha semmi baja nem volt, úgy fogadtuk be az utcáról 8 évvel ezelőtt. , Családtagként tartottuk. Tavaly sajnos egy hasmenés után, amikor kapott a kis nyakába injekciót, duzzanatok keletkeztek. Az állatorvos szerint, allergia, ami ha hosszú idő után is, de elmúlik. Mivel csak egy rendelővel rendelkező orvos van, Pesthez messze lakunk, így kértük, csináljon egy alapos vizsgálatot. Sajnos annyit mondott, nem tartja indokoltnak, nincs semmi baja a kutyámnak. Örömünkre fél év múlva a csomók elmúltak, de a kis nyaka kétszeresére dagadt. Jól evett, eleven volt, így megnyugodtunk egy kicsit. És az idén 2 hónappal ezelőtt kezdődött a baj. Szaladgált, ugatott a többi kutyával, majd csend lett. Mire kimentünk, féloldalán feküdt, de még felállt, és be is tudott jönni. Vasárnap lévén nem tudtunk orvoshoz menni, így hétfőn vittük el. Akkor már csinált hasi ultrahangot, de semmi mást. Kitartott az mellett, semmi baja a kutyusnak. Sajnos szerdán a kiskutya rosszabbul lett, és hogy rövidre fogjam a szót, éjjel eltávozott tőlünk. Híába szóltunk szerda este, annyit mondott, nagyon fáradt, vigyük be reggel. Erre mát nem került sor, hajnali 5-kor a kutyuskám nem élt. Hideg volt, meg volt meredve, éjjel 1-kor feküdtünk le, reménykedve, hátha nem nagy a baj! Azóta nem tudunk megnyugodni, egy darab hiányzik a lelkünkből. Az lenne a kérdésem, létezik ilyen hirtelen halál a kutyusnál? Tévedhet ekkorát egy állatorvos? Azóta is az jár az eszemben, valóban elhunyt a kutyusunk? 9-kor, mivel nagyon meleg volt, el kellett temetni. Egy megmerevedett kis állatnál, mennyit kellett várni, hogy eltemessük? Gyötör a lelkiismeretem, valóban jól cselekedtünk? hajnali 5-től reggel 9-ig néztük, hátha él. Ne tessék bolondnak nézni, az előző kutyámat sajnos el kellett altatni, ott az állatorvos kint volt. Kérem, , csak néhány sorban válaszoljon, hogy meg tudjak egy kicsit nyugodni. Üdvözlettel . Egy gazdi.

2016.08.11

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Nagyon sajnálom ami a kutyussal történt. Leírása szerint a temetés teljesen indololt volt, ha merev egy állat akkor teljesen biztosan halott, nincs mire várni. Sajnos az állapotával kapcsolatban nem tudok mit írni, mert kevés az információ, de ha legközelebb lesz kutyájuk próbáljanak valami másik állatorvost keresni, aki legalább egy komplett vért, vizeletet, alapos fizikális vizsgálatot, RTG-t , ultrahangot tud csinálni, vagy továbbküldi olyan helyre, ahol megcsinálják. ÜDv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem