Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő/ Doktor úr!

Rögtön két kérdéssel fordulok Önhöz! 9 hetes husky kiskutyánk van és rengeteget csuklik, általában étkezések után vagy ha megijed, de az is előfordul, hogy csak elkezdi minden előzmény nélkül. A probléma, hogy egyre erőteljesebben csuklik. Mi lehet ennek az oka? Jelezhet ez valamiféle problémát vagy teljesen természetes?
A másik kérdésem pedig hogy rengeteget vakaródzik, szinte mást se csinál. Bent tartjuk a lakásban, csak a séták alkalmával van kint. Tiszta a bundája és nem bolhás. Először arra gondoltunk, hogy talán a meleg miatt van és ha megfürdetjük jobb lesz, de nem így lett. Minden nap kikeféljük a bundáját, mivel már kezdi hullatni. Száraz lehet talán a bőre és amiatt csinálja? Mivel lehet ezt kezelni? Gond egyáltalán.
Előre is köszönöm a válaszát!

2016.08.27

Állatorvos

Kedves Gazdi!

A csuklás teljesen normális, amiatt ne aggódjanak. A vakaródzásnak a végére kell járni, de állatorvosi vizsgálat nélkül nem tudok segíteni. Először egy külső parazita irtást és féreghajtás mindenképpen kell majd csinálni, megvizsgálni a kutyát bőrkaparékot venni, ha kell. Az  oltásai miatt még nem javaslom, hogy sétálni vigyék, mert teljesen védtelen a fertőző betegségek ellen. A fürdetés se tesz jót, hacsak nem gyógysamponnal az állatorvos javaslatára történik.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem