Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Van egy kilenc éves keverék, nagytestű kutyusunk, aki a házicicánkkal él együtt. A cicánktól sajnos 3 hete örökre el kellett búcsúznunk. A családot – beleértve a kutyust is – nagyon megviselte a cica elvesztése. Azóta a kutyusunk nem iagzán eszik, halljuk azt, hogy korog a gyomra, a tálkája mindig tele van, tiszta víz is állandóan van előtte, de nem eszik. Mit lehet ilyenkor tenni? Válaszát előre is köszönöm.

2014.03.12

Állatorvos

Előfordul, hogy egy kutyát nagyon megvisel az, ha elveszíti a társát. Az állatok is gyászolhatnak. Ha ez az állapot nem rendeződik, a kutya láthatóan lefogy, akkor feltétlenül vigyék orvoshoz, hogy kiderüljön, hogy nincsen-e betegség a háttérben. Most nem tehetnek mást, mint azt, hogy sokat foglalkoznak a kutyával és finom ételekkel kínálják. Később, ha már mindenki úgy érzi, akkor befogadhatnak egy új cicát.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem