Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő/ Doktor úr!
11 hetes kutyusunk egyre gyakrabban gyomorsavat hány. Eddig nem igazán volt ilyen probléma vele, néha volt egy kis hasmenése, de nem rendszeres. Az utóbbi egy hétben viszont többször hányt gyomorsavat, ezért kapott egy kis tejet és ez segített is, de nem hiszem hogy ez hosszú távon megoldás lenne. Mi lehet az oka a magas gyomorsavnak és mit tehetünk ellene?
(Még nem állt be egyféle tápra, egyelőre próbálkozunk hogy mit szeret. A konzerves és alutasakos eledeleket nagyon szereti, száraz tápok közül viszont csak a friskies junior tetszett neki igazán. Most dolfi juniort kap, de nem igazán akarta megenni, ezért összekeverjük neki konzervessel, vagy kutyaszalámival és így elrágcsálja, azóta van ez a gyomorsavas probléma.)

2016.09.04

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Azt javasolnám, hogy álljanak át valami jobb minőségű eledelre (Royal canin stb), és kutyaszalámit semmiképpen ne kapjon. A növekedési időszakban különösen fontos, hogy mit eszik egy állat, aztán felnőtt korában , ha nem bírják anyagilag, akár adhatnak gyengébb minőségűt is, de gyerekkorban nagyon fontos a megbízható minőségű junior táplálék. Ha ezek után se változik semmit, és továbbra is hány a cica, mindenképpen menjnek vele állatorvoshoz, mert több tucat oka lehet- a rossz táplálkozáson túl- annak, hogy hány, látatlanban ennél többet nem mondhatok.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem