Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő ! Kölyök kora óta kezelem a mostmár 8 hónapos sztafim tappancsat ! Befogadtam ugyanis a tenyésztő el akarta altatni mert lábat oda torrtek valószínű ajtóhoz amiben az egyik lábujperce szó szerint majdcsak nem oda lett nagy nehezen sikerult be gyógyítani azzal mar nincs gond de a tappancsanak majdnem teljes területe sebes folyamatosan kötözöm de van mikor 1-2 napig szabadon van es igy nagyon lassú (7 honlapja ) a gyógyulás mai nappal veszek neki cipőt es reménykedem h el fogja viselni bizvan abba h ugye a kötés az majdnem 90 %ban vegig kísérte eddig életet de a cipőn kívül mi az amivel gyorsabban léphetnének a gyógyulás útjára ? Válaszát előre is koszonom es maradok tisztelettel ! Szép napot !

2016.09.05

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Sajnos ez a talppárna kérdés nem egyszerű, mert a teherviselő funkció miatt, van, hogy egyáltalán nem gyógyul meg. A cipőt ki lehet próbálni, jó ötlet. Végső esetre léteznek különféle implantátumok is. De mindezek előtt azt javasolnám, hogy keressenek egy jó sebészt, aki megnézi, hogy van e bármilyen rekonstrukciós műtétre lehetőség.

Sok sikert!

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem