Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! 6 éves degum felső foga tavalyi évben elfeketedett, majd kiesett. Szerencsére rövidesen elkezdett visszanőni. Fogait többször kellett vágatni, bár az utóbbi hónapokban fogproblémái szerencsére rendeződtek. Fogproblémáinak kezdődése óta viszont egyik szeme váladékozik. Kaptunk rá Ciloxan szemcseppet, de a váladékozás ennek ellenére visszatérő. Mi lehet a szem váladékozásának oka?

2016.09.09

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Elképzelhető, hogy egy foggyökér tályog van a szemprobléma hátterében, de szemészeti vizsgálat nélkül csak tippelni tudok. Egyébként a váladékos szemnek több tucatnyi oka lehet, meg kellene szemész állatorvossal vizsgáltatni.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem