Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!

A kérdésem az alábbi:
A szüleim által közösen nevelt kutyus – édesapám halála után – anyukámmal együtt új környezetbe került. Anyukám azóta (gyakorlatilag évek óta) nem volt sehol nyaralni, ezért most elvinném pihenni. Azonban a szálloda, ahova a nyaralást befizettem nem tud háziállatot fogadni, így a kutyust arra az egy hétre egy szomszédunkra bízzuk, aki egyébként nap, mint nap egyébként is találkozik a kutyussal. Ön szerint ez lehet jó megoldás vagy anyukámmal akkor már sosem tudunk nyaralni? Mit javasol?

Köszönöm szépen a válaszát!

2014.07.07

Állatorvos

Szerintem ez nagyon jó megoldás. Beszéljenek meg mindent a szomszéddal, adják meg Neki az állatorvosuk elérhetőségét és nyugodtan menjenek el pihenni. Ismerős környezetben, ismerős emberrel a kutya jól át fogja vészelni azt az egy hetet.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem