Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Az egyik kutyás barátnőmnek a kutyusával vannak bajok. ( 5 éves palotakutya). A háta púposan áll, mint egy macskának, mikor felhúzza. Az állatorvos szerint becsípődött a háta, vagy izomhúzódás lehet. Addig jó, míg hat az injekció, de aztán megint visszahúzódik púposra.
A kérdésem az lenne, hogy Ön hallott már ilyenről egy állatnál, mert az interneten nem találtam ilyen témában semmit.
köszönettel
Dóra

2016.09.11

Állatorvos

Kedves Dóra!

Hallottam is, láttam is hasonló esetet. Egyet értek a kollégával, hogy a hátával van gond. Tovább kellene lépni a vizsgálatokkal, RTG, kontrasztos RTG, esetleg MRI, hogy kiderüljön pontosan mi a gond (porckorondsérv, stb) és orvosolják a problémát, nem csak tünetileg, hanem okilag is. (műtét, fizikoterápisa stb.) Egy orthopédiában jártas állatorvos biztos, hogy meg tudja csinálni a szükséges neurológiai és orthopédiai vizsgálatokat.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem