Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Cicánkról a közelmúltban derült ki,hogy súlyos veseelégtelenségben szenved. Tele van mindkét veséje nagy méretű cisztákkal.Az állatorvos tanácsára vesekímélő diétára kell átállnunk,de bármilyen alutasakos speciális ételt veszek neki,nem hajlandó megenni.A speciális száraz tápot megeszi,bár azt is nagyon kicsi mennyiségben.Kérdésem,hogy vegyek-e neki valami vitaminkészítményt amitől egy kicsit jobb étvágya lesz,és ha igen,Ön mit ajánlana.Sajnos az orvos nem sok jóval biztatott az állapotával kapcsolatban.Köszönettel: Eleonóra

2016.09.11

Állatorvos

Kedves Eleonóra!

Sajnos én sem tudok sok jót mondani. Ez egy nagyon súlyos betegség és sajnos rövidesen el fogja veszíteni a cicát, bármit is tesz. Van kifejezetten vesebeteg cicáknak való táplálékkiegészítő- Trovet Renal, vagy Ipakitine- amit esetleg érdemes adni, próbálhat bármilyen vitamint is, de csodát ne várjon. Nagyon sajnálom.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem