Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Több cicánk és kutyánk is van, bolhásak lettek, de most nem használ semmi, amit eddig használtunk. Próbáltuk a Frontline cseppeket, az Advantage cseppeket, Duoband nyakörvet, és bolhasampont, de ugyanúgy bolhásak maradtak. A fürdetés is csak átmenetileg segít. A cseppeknél figyeltem az állatok súlyára, és lefújtam helyspray-el a környezetet is. Milyen megoldás van még, ami végre kiírtja a bolhákat?

2016.09.14

Állatorvos

Kedves Gazdi!

A következőt javaslom: Rakasson szakemberrel Advantix cseppet súlynak megfelelően a kutyára a cicákra Efippro vagy Advantage megfelelő, csak a felrakás nagyon fontos. Közevetlenül a felrakás után csináljon nagytakarítást otthonában, ahol a kutya ill. a cicák járhattak, és Insecticid sprayvel kezelje le a környezetet, majd ezt ismételje meg 3 nap múlva is. A kutyára és  a cicákra pedig pontosan 4 hetente rakjon mindig cseppet, vagy egy nagyon jó minőségű nyakörvet (pl: Foresto- mindkét állatfajra mehet),hogy folyamatos legyen a bolhakontroll és ne fertőződjön vissza.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem