Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Egy ismerősöm kutyusa, folyamatosan vakaródzik. Helyi állatorvos megvizsgálta és kezelte a problémát. Fülgyulladás és megtelt bűzmirigy. Megygyógyult, de ettől függetlenül vakaródzik. Most kapott advantix csepett, mert a házi cicustól van a nyakörv mellett is egy-egy bolha benne. Havi rendszerességgel fürdetik, normál samponnal, bőre ép, nem irritált.Kérem segítsen mit tegyen a család, már kétségbeesettek, mert a helyi orvos semmit sem talált.

2016.09.14

Állatorvos

Kedves Gazdi!

A havi fürdetést- ha csak nem gyógysamponnal van fürdetve- semmiképpen nem javaslom. Folyamatosan legyen rajta Advantix, az jó, de a ha továbbra is vakaródzik bőrkaparékot kellene venni, hogy kizárjuk a bakterialis , gombás, parazitás fertőzéseket. Ha minden negatív , akkor allergia  irányába kell tovább lépni. Amennyiben elégedetlenek a kezelő orvossal , keressenek fel egy bőrgyógyász szakorvost, aki biztosan tud majd segíteni, én látatlanban ennél  többet nem tudok mondani.

Üdv

Vissza a kérdésekhez