Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Kerti tavunkba (10 m3) 3-4 éves aranyhalak fokozatosan kifehérednek. Már a 4.-en is elkezdődött a folyamat, kis fehér foltokkal kezdődik, majd pár hét alatt az egész teste fehér lesz. Semmi mást nem látunk rajtuk, esznek, mozgásuk rendben van…. (Amennyire egy tóban megfigyelhetők a halak) Kb 25 felnőtt aranyhalunk van, és félek hogy ez valami betegség és mind fehér lesz… A tóban egyébként uv lámpás szűrőrendszer van, szép a víz (látszólag) Ha betegség tudna e valamit javasolni? Köszönöm a választ.
Üdvözlettel: Zsuzsa

2016.09.20

Állatorvos

Kedves Zsuzsa!

Első körben valami komplett vitaminkészítményt javasolnék, de ha nem állítja meg a folyamatot, keressen fel egy specialista állatorvost.

Sok sikert, üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem