Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő ! van egy 8 éves boxer kutyám a jobb oldalon begyulladt a ( felfekvése -most levedzik és sajnos nőül-az állatorvos sebtoalettet írt fel és Augmentin 100 tablettát a műtétet nem vállalja az altatás miatt -nem kizárt a műtét után megindulna a sejt burjánzás – szerinte daganat ….a kutya védőgallért visel amit nehezen tűr ha leveszem nyalja a sebet ….van e remény -vagy készüljek a legrosszabbra -próbálkozok gyógyteákkal és gyógygombával de szerintem későn kezdtem el….a válaszát előre is köszönőm :Szabó Imre Kecskemétről….

2016.10.13

Állatorvos

Kedves Imre!

Nem gondolom, hogy egy 8 éves kutyáról le kellene mondani. Mindenképpen diagnosztizálni kéne, hogy mi az a duzzanat az állat lábán, legalább egy vékonytű aspirációs mintát levetetni és megvizsgáltatni laborban. Ebből kiderül, hogy daganat, vagy gyulladásos eredetű szövettel van dolgunk, és lehet tervezni a terápiát. Ha ezt a mostani állatorvosa nem csinálja meg, akkor keressen valaki mást, mielőbb.Véleményem szerint az altatástól nem kell tartani, 12-16 éves kutyák is biztonsággal altathatóak a megfelelő szerekkel.

Sok sikert!Üdv

Vissza a kérdésekhez