Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! A cicám most tíz hetes, egy hetes korától kapja a royal canin anyatejpótlót. Persze másfél hónapja szilárd táplálékot is, konzervet, kölyök száraztápot. De az anyatejpótlót is kéri minden este, mert nagyon szereti. Kérdésem, hogy meddig adhatom neki kiegészítőként. Akár hónapokig megveszem még neki, ha nem ártok vele, mert imádja. A választ előre is köszönöm!

2016.10.13

Állatorvos

Kedves Gazdi! Ha jól fejlődik, és nincs hasmenése nyugodtan adhatja neki, csak arra vigyázzon, hogy az anyatejpótló nagyon tömény, nagy mennyiségű fehérjét és energiát tartalmaz, ezért arányosan a tápból akkor kevesebbet kapjon. Próbáljon egyre kisebb mennyiségeket adni neki és lassan leszoktatni, hogy nehogy túl hajtatott legyen a felnevelése, mert az sem jó. Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem