Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
2 éves staffordshire terrier szuka kutyosom van, akit az utcáról fogadtunk be, nagyon-nagyon rossz állapotban még kölyökként. Enyhén szólva alultáplált volt, férges és bolhás is. A kutyus mára már egészséges, viszont a hátsó lábait esténként nagyon fájlalja. Kölyökként is sántikált néha, de kaptunk csont erősítőt, ami egy ideig talán hatott is, de mostanában a láb-fájás már mindennapossá vált. A kedve ettől függetlenül jó, szaladgál és játszik, csak néha 3 lábon. Lehetséges, hogy a nem megfelelő kölyökkori táplálás miatt a csontjai gyengék? Van bármi féle lehetőség arra, hogy így felnőtt kuytusként is erősebbé tegyük?
Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel: B. Beatrix

2016.10.15

Állatorvos

Kedves Beatrix!

Orthopédiai vizsgálatra és RTG-re kellene vinni  a kutyust. Első körben az az érdekes, hogy melyik ízülete fájdalmas, és persze a terápiás lehetőségek is ettől függenek. Nem szokott olyan lenni egy felnőtt kutyánál, hogy rosszak a csontjai általánosan és az fájdalmas.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem