Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! 3 cicával+2 kutyával élünk, mindegyik ivartalanított. Közülük egyetlen hím állat van, ő a legelső cicánk. A problémám, hogy időről időre oda-odapisil helyekre, pl a kutyák ágyára, de előfordul, hogy takaróra, ruhára, stb., összefüggést nem találtam még. A macska távoltartó spray semmit nem ér. Sok mindent próbáltam már, hogy kivegye a szagot, most ecetes-mosószeres mosást alkalmazok. Tanácstalan vagyok, nagyon zavaró ez a viselkedés. Ami az állatok lelki nyugalmát illeti, mindegyikkel elég sokat foglalkozunk. Kérném szépen szíves egítségét, tanácsát. Előre is köszönöm!

2016.10.18

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Először is el kellene vinni egy alapos kivizsgálásra, hogy van e bármilyen hormontermelése valamilyen okból kifolyólag a cicának- tesztoszteronra gondolok jelen esetben, ami a jelölő magatartást kiválthatja, illetve, hogy fent áll e bármilyen húgyúti probléma, ami szintén okozhat ide-oda vizelést. Ha minden negatív, és orvosilag nem találnak semmit a cicánál, akkor lehet megpróbálni a viselkedésterapeutát felkeresni (pl.Állatorvosi Egyetem).

Üdv, sok sikert!

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem