Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Szeretném kérni a véleményét Panzi fit active halas és bárányos kutyatápról. Az árához viszonyítva jónak tűnik az összetétele,de nincs részletesen feltüntetve minden összetevőjének tartalma %-ban. A mi kutyánk érzékeny bőrű és emésztésű.És ami tartalmaz kukoricát is az engem elbizonytalanít,hogy az jó a kutyának?
A súlyhám kutyára a feles energia levezetéséhez, súlyának,korának,méretére kiszámítva és elkészítve jó megoldás lenne? Természetesen most is napi 8 órát sétál,emellett biztosítjuk a fajtájának megfelelő szellemi elfoglaltságot (mezőn ásás,játék stb) A nap nagy részében is a kertben van lehetősége a mozgásra,de még így is van benne levezetetlen energia.Vezetőnek született, nagyon magas energiájú vadászkutya.De én vagyok a falkavezér.Válaszát előre is köszönöm!

2016.10.19

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Megnéztem a tápot, jónak tűnik, de a legfontosabb, hogy a kutyáját nézze. Ha jó a kedve, szép a szőre, jó a kondija, nem megy a hasa, akkor jó az Ön kutyájának is. Nem kifejezett hypoallergén- hiába ez van ráírva, de tartalmaz a bárányon kívül más összetevőket is. A kukorica nem okoz problémát, nagyon sok tápba rakják. A súlyhámról nem nagyon tudok nyilatkozni, nem volt tapasztalatom vele, de első körben nem javasolnám az ízületeinek a megterhelése miatt. Ez olyan a kutyának, mint a túlsúly. Az aktívan mozgó kutyáknak pedig pláne nem javasolt az ízületi kopás felgyorsulása miatt.Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem