Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő,

Két kérdésem volna az egyik hogy nemsokára kiskutyások leszünk ismét royal canin prémium minőségű tápot vettünk neki ezen kivül fontos még hogy zöldséget gyümölcsöt kapjon vagy elég forrás a kutyatáp? Illetve hogy legelőször mikor vihetjük kutyakozmetikushoz kell e vagy mi fürdessük e inkább meg nem e fog félni vagy trauma neki stb. Köszönöm a választ 🙂

2016.11.17

Állatorvos

Kedves Gazdi! Premium minôségû kutyatáp, ami kölyöknek való, az egyenlôre elegendô. Kiegészítést nem javaslok. Ha nem viszik kiállításra, akkor fürdetni sem szüksêges ebben a hidegben. Ha fürdetni szeretnêk, havonta egyszer, és gondosan szárítsák meg. Kutyasampont használjanak. Már 6-8 hetes kortól fürdethetôk.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem