EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Segítségét szeretném kérni.Van egy 9 éves, ivartalanított beagle szuka kutyusom, 2 hónappal ezelőtt költöztünk panelból kertesházba, napi többször legalább 3-4szer kiengedem a kertbe . A költözés óta nagyon kevésszer hajlandó pisilni,van hogy napközben csak egyszer, viszont éjszaka állando rendszerességgel bepisil. Előfordul, hogy hajnalban jelez hogy kimenne de legtöbbször nem.A költözés előtt nem volt ezzel probléma, persze fordultak elő balesetek. Nemtudom mit tehetnék, hogy szüntethetném meg ezt a bepisilést? Tanácstalan vagyok.
Segítségét és válaszát előre is köszönöm!

2016.11.19

Állatorvos

Kedves Gazdi! Önök költöztek, neki is megváltozott az élete. Öt stressz érte. Csak gondolja el, hogy eddig hogy ment az ürítés neki. Önök ketten elmentek sétálni és ott volt mikor neki üríteni kellett. Most kinyitja az ajtót és kiengedi dolgát végezni, Ô kimegy és Ön bezárja az ajtót. Lehetséges, hogy végig ott ül az ajtó elôtt, képtelen a dolgát végezni, egyedül van, fél és fogalma sincs miért tették ki. Javaslom menjen ki vele és szoktassa meg, 1-2 hónapig. Bentre tegyen kutyapelenkát és jutalomfalattal erôsítse, ha hasznâlja. És adjon idôt neki, türelem.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem