EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Hetek óta most először láttam viszont a szomszéd idős néni cicáját. Ez alatt teljesen lesoványodott, érezni minden csontját. Étvágytalan, kedvtelen, nem reagál semmire, csak mered maga elé. A szép fehér bundája fénytelen, és egy tenérnyi folton a hátán, szinte teljesen kihullott. 12 éves, hosszú szőrű cica, a néni szerint csak öreg, de én nagyon aggódom érte. Komoly bajra gyanakszom. Mi lehet a baja? Veszélyes lehet egy mellé fogadott másik cicára?
Válaszát előre is nagyon köszönöm!

2016.11.21

Állatorvos

Kedves Gazdi! A cica valóban idős, de nem annyira öreg, hogy a leírt tüneteket produkálja. Nem derült ki benti cica vagy kijáró vagy kinti. Javaslok egy állatorvosi kivizsgálást, betegségekre teszteket mindkét cicánál.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem