EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!

Van egy négy hónapos kislány házi cicánk! A kezdetektől fogva szobatiszta! Van egy normál méretű (az ő pici testéhez képest nagy) alom tálcája ami mindig takarítva van neki (2-3 naponta) és mindig figyelünk hogy megfelelő mennyiségű (3-4 cm ) alom legyen benne neki…..eddig semmi gond nem is volt…… Egy hete az egyik szoba küszöbére pisil…mindig ugyan oda…és csak pisil. Nem igazán értjük, hogy miért csinálja. Tudna nekünk segítséget/tanácsot adni? köszönöm előre is.

2016.11.22

Állatorvos

Kedves Gazdi! Alomból mindíg egyel több kell, mint ahány cica van, tehát Önöknek 2. Szerzzenek be mégegyet és tegyék a kritikus hely közelébe. Ha a régit egyáltalán nem használja, akkor ott történhetett valami, helyezzék át.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem