EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Mopsz kutyám szőre foltokban hiányos. A farok melletti két oldalon, és a lapocka két oldalán. Két állatorvos sem adott rá semmit, azt mondták, hogy nem atkás jellegű, mert szimmetrikus. Adtam a kutyámnak már Immunovetet, Szőr-bőrtápláló vitamint, halolaj kapszulát. A másik mopszom rendben van. Főleg a farok melletti a legkopottabb, kb tenyérnyi helyen. Kérem adjon tanácsot, segítsen, hogy elmúljon ez a betegség. Köszönöm válaszát előre is.

2016.11.26

Állatorvos

Kedves Gazdi! A leggyakoribb oka a hasonló jellegû szôrkopásnak a pajzsmirigybetegség szokott lenni. Javaslom vigye a kutyust bôrgyógyászati szakrendelésre, mert feltehetôen hormonpótlásra lesz szüksége.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem