Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

tisztelt doktornő!
3 és fél éves pekingi palota keverék kutyámnak áprilisban volt prockorongsérv műtéte. A műtét előtt egy hétig voltak teljesen lebénulva a hátsó lábai. reflexei sem voltak. Júniusban már szépen járt. itthon úsztattuk, fizioterápiára nem járt. a járásán látszott hogy történt vele valami de nem volt vészes. 1 hónapja gátsérv műtéte volt, azóta a farkát is csóvalja! Viszont a járára napról napra mintha vissza felé fejlődne ! Az orvos szerint valami nyomja a gerincvelőt megint. A kérdésem hogy gerincfestés nélkül (mert nem szeretném mégegyszer kitenni ilyennek a kutyámat) és MR nélkül, mert sajnos arra nincs 70ezrem 🙁 ki lehet deriteni hogy mi nyomja a gerincvelőt? milyen vitamint vagy gyógyszert javasolna a járása javitására? A fizioterápia ilyenkor már késő? És még annyi hogy álmában remeg, gyakran fel is kel rá, és csepegtetve pisil ! köszönöm a válaszát!

2016.11.28

Állatorvos

Kedves Gazdi! Sajnos a porckorongsérv kiújulhat. Valami vizsgálati módszerrel meg kell állapítani, hogy kiújult-e és hogy hol. Ha gerincsérve van megint, akkor azt jobb megmûteni, csak vitaminokkal és fájdalomcsillapítóval nem lehet kezelni, azokat kiegészítésként ajánlom. Fizioterápia is ajánlatos, de csak ha a sérv már nincs jelen.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem