Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő/úr!
A cicámat – aki 3 hónapos – megharapta 1 másik macska, kihívtam az orvost, kinyomkodta a sebet és adott 1 injekciót neki. Másnap, már nem evett a cicám, csak ivott 1 kis tejet és vizet.Két nap múlva, újra hívtam az orvost, azt mondta, hogy valami baj lehet a májával, mert a szeme besárgult. Adott két szurit, de csak nem lett jobban. Már arra gondoltam, hogy ma elaltatom szegényt, hogy ne szenvedjen, de ma reggel ivott vizet és tejet is, és 1 kis sajtot is evett, de nagyon keveset, mást, nem fogadott el. Bocsánat, hogy azt gondolom, hogy az első szuri,tehette tönkre a kis máját, talán nagyon erős volt a számára, és nem is kérdeztem, hogy mit kapott! Ma is itt volt az orvos, adott 1 újabb szurit neki, és azt mondta, hogy az altatással még várjunk! Szeretném tudni, hogy ön mit gondol erről, van még remény a cicám számára? Előre is köszönöm a válaszát!

2014.07.19

Állatorvos

Ha az orvos lát reményt, akkor biztosan van. Sajnos én így a távolból nem tudom objektíven megítélni a helyzetet. A leírása alapján súlyos a cica állapota, de csak vérvizsgálattal lehet megmondani, hogy valóban a májával van-e baj. A sárgaság májproblémára vagy vörösvértest szétesésre utal, léteznek fertőző betegségek is, amelyek ilyesmit okoznak.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem