Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! 4hónapos Boxer kiskutyámmal voltunk állatorvosnál aki megállapította hogy a kutyának gombás fertőzése van. Azt mondta hogy kenegessük Canestennel és ha 2héten belül nem múlik el jöjjünk vissza. Egy hete kenjük neki de semmi változás. Ma már véresre kaparta fejét és vérzett is neki. Tudna adni valamilyen tanácsot vagy valami praktikát amivel hamarabb elmúlna a fertőzése? Esetleg van valami bombabiztos készítmény?Előre is köszönöm!

2013.10.24

Állatorvos
Ha nem javul a kutya állapota a kezelés hatására, akkor bőrkaparék vizsgálatra van szükség. Így a minta mikrobiológiai vizsgálata során kiderül, hogy milyen kórokozó áll a háttérben, és milyen hatóanyagra érzékeny. Vigye vissza az orvoshoz a kutyát, mert a leírtak alapján a kezelés során inkább rosszabb lett a helyzet. Beszéljék meg, hogy milyen következő lépést javasol, hiszen ő látta a kiindulási helyzetet is.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem