Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
5 hónapos boxeremen pár napja vettem észre, hogy foltokban kikopott a szőre. Külső combján, vállánál, szemöldöke felett egy picit. A kikopott részen száraz a bőre. Eddig semmi probléma nem volt a szőrével, a bőrére egy kisebb szemölcsféle miatt flucarin kenőcsöt kenek. Lehet ez a gyógyszer mellékhatása? Vagy allergiás reakció? Mi ilyenkor a teendő? Válaszát előre is köszönöm!!

2013.07.25

Állatorvos
Biztosat csak bőrkaparék vizsgálattal lehetne mondani. A leírás alapján felmerül a szőrtüsző atkás fertőzés gyanùja. Enyhe fertőzés esetén elegendő lehet Advocate csepp alkalmazása. A bőrgyógyászati betegségekre jellemző, hogy többféle kórokozó is hasonló elváltozást okozhat, ezért nagyon hasznos a bőrkaparék vizsgálat.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem