Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Az utóbbi pár napban a 4 éves ivartalanított lány cicám nyalogatja a földet és a ház falát. Ez lehet vitaminhiány jele? Vagy komolyabb probléma lehet a háttérben? Mostanában csak a száraz tápot eszi, az alutasakos ételeket nem. Köszönettel

2014.07.28

Állatorvos

Ha a cica jókedvű, jó étvágyú, csillog a szőre, jó kondícióban van, és teljes értékű, jó minőségű tápot fogyaszt, akkor nem tartom valószínűnek, hogy hiánybetegsége van. Figyelje meg, hogy pontosan mit csinál a cica. Intenzíven szagolgat is? Előfordulhat, hogy másik macska jelölt azokra a területekre, amelyek iránt intenzív érdeklődést mutat? Ha meg is eszi a földet és nem csak szagolgat, nyalogat, akkor mindenképpen mutassa meg állatorvosnak a cicát és vizsgálat után beszéljék meg a tennivalókat. Az étkezési szokások megváltozása miatt is érdemes lehet megmutatni a cicát, hogy nincsen-e valami rendellenesség a szájüregben.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem