Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktor/nő. Logófülü törpe nyuszihoz szeretnék tanácsot kérni .1éves 4 hónapos fiú nyuszi . 3-4 napja nem eszik nincs széklete csak egy helyben ül Eddig nagyon érdeklődő aktív nyuszi volt .sokat kint van a ketrecéből .most csak egy helyen ül .Válaszát várjuk előre is köszönöm.

2014.07.28

Állatorvos

Sürgősen vigyék orvoshoz a nyuszit. A leírása alapján komoly baj van. Vizsgálat nélkül nem tudok segíteni, de ne késlekedjenek, mert a nyuszi állapota akár életveszélyes is lehet. Ha sokat van kint a nyuszi, akkor az is lehet, hogy lenyelt valami apró tárgyat, ami elakadt a bélcsatornában és emiatt nem tud székletet üríteni. Olyan helyre vigyék az állatot, ahol tudnak röntgent készíteni és ha szükséges, akkor meg is műtenek egy nyuszit.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem