Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktorno , a hethetes pincsimnek ki volt esve a szeme, megmutottek kb, 2 orara ra, a doktor ur szerint meggyogyul kapott antibiotikumot es szemcseppet 12 nap utan kiszedtuk a varratot de a szem also resze nagyon ki van duledve mintha ki akarna esni. a kerdesem hogy hany nap a gyogyulas es ez meg mindig a gyogyulas resze es helyre fog igazodni a szeme , vagy ujra meg kell muteni ?? a klinika 25 kmre van es akis pincsim nehezen birja a meleget es az utazast.Megkoszonnem ha biztato valaszt adna …tisztelettel ,Melinda.

2014.08.02

Állatorvos

Azt gondolom, hogy ebben az esetben fényképezze le a kutya szemét, hívja fel azt az orvost, aki műtötte és beszélje meg Vele, hogy nézzen rá a képre, hogy az alapján indokoltnak látja-e a kontrollvizsgálatot. Mondja el, hogy nehézségeik vannak az utazással és csak akkor kelne útra, ha tényleg szükség van erre. Sajnos így, hogy nem látom a kutya szemét nem nyugtathatom meg, mert felelőtlenség lenne.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem