Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Nagyjából másfél éves (talált cica),ivartalanított kislány cicánk nagyon keveset iszik.A múlt hét során észrevettük,hogy nehézkesen,percekig guggol az alom felett,és a pár csepp vizelet amit produkál véres.Elvittük állatorvoshoz,kapott gyógyszereket és az állapota javul,de a vízfogyasztása még mindig nem kielégítő.Tudna esetleg bevált módszereket mondani,amivel folyadékot tudunk neki adni?E célból jelenleg állatorvosi javaslatra natúr joghurtot és nyers tojást kap 1-2x egy nap.Beruháztunk egy ivókútra is,mert a csapból folyó vízből szokott inni.Lehet még esetleg valamit tenni? Válaszát előre is köszönöm!

2017.05.10

Állatorvos

Kedves Gazdi! Próbáljanak jégkockának lefagyasztani húslevest, esetleg vízbe pici májdarabkát. Kaphat nedves eledelt is a száraz mellé. Nedves kézzel nyúljanak felé, esetleg lenyalogatja a vizet. A legfontosabb a sok mozgás, játszanak vele naponta.

Vissza a kérdésekhez